Gestoomd eiken Doorgaande lamellen panelen

B

  • Licht rustieke kwaliteit;
  • Gezonde noesten tot ca 25 mm zijn toegestaan;
  • In de structuur van het hout komen nuanceringen voor;
  • Noesten zijn niet gestopt.

C

  • Rustieke kwaliteit;
  • Noesten tot 35 mm worden toegestaan;
  • Mooie wilde structuur met hier en daar een scheurtje;
  • Het hout mag spint bevatten;
  • Noesten zijn niet gestopt.

Extra informatie

Onze gestoomde Slavonisch eiken panelen zijn behandeld met waterstoom. In tegenstelling tot chemisch stomen zorgt de water-stoom ervoor dat het paneel door en door gestoomd wordt en geeft het een blijvend donkerdere kleur aan het paneel. Daarnaast is het is veel minder belastend voor het milieu. We kunnen het gestoomde eiken aanbieden in één kwaliteit (B/C) en 4 diktes, massief of gelaagd. Variabele lamellenbreedte: 50 - 130mm.

Diktes:
Gestoomd eiken panelen worden geleverd in vol massief en in opgebouwde panelen. De mogelijkheden qua opbouw zijn 20 mm, 9-12-9mm, 5-20-5mm, 9-22-9mm en 5-30-5mm.

Kwaliteiten:
B/C - bovenzijde: kwaliteit B, onderzijde: kwaliteit C

Bestelformulier

Vergelijkbare producten

Onderhoudspakket tafelblad

Onderhoudspakket tafelblad

Bekijk
Platenkar (760mm)

Platenkar (760mm)

Bekijk
Platenkar (1500mm)

Platenkar (1500mm)

Bekijk
Markelo

Stalen onderstel Markelo

Bekijk
Rubio Monocoat proefpakket

Rubio Monocoat proefpakket

Bekijk
Boomstam tafelbladen

Boomstam tafelbladen

Bekijk

Uitstekende kwaliteit, en maatwerk. Dit aan zeer lage prijzen!

WoodStock is een organisatie die zich specialiseert in het leveren van diverse eiken, beuken en noten houtenpanelen. Middels ons ordersysteem maakt u desgewenst een keuze uit ons gamma panelen. U kiest op eenvoudige wijze de houtsoort, de samenstelling en tevens afmeting. Dit staat garant voor de hoogste kwaliteit tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

In ons gamma treft u tevens diverse tafels, tafelpoten, keukendeurtjes en toebehoren aan. Wij rekenen u geen onnodige kosten aan voor ons exclusieve maatwerk. Wij rekenen dan ook enkel aan hetgeen u bestelt.

WoodStock is onderdeel van GMdesign

Wij rekenen u lage leveringskosten aan en tevens bieden wij u de mogelijkheid uw bestelling, na levering, bij ons af te komen halen. Onze stock ligt buiten België. Hierdoor profiteert u aan lage houtprijzen, hoge kwaliteit en tevens maatwerk.

Heeft u vragen over onze producten, ons bedrijf of heeft u problemen met inloggen? Contacteer ons: WoodStock - panelen op maat.

Bestellen

Om te bestellen, moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Nog geen inlogcode? U kunt zich hier registreren.

Eindgebruikers kunnen helaas niet op onze website bestellen.

Levertijd: Levertijd: Bestel voor 01-05-2019 om uw bestelling van panelen zonder bewerking in week week 21 geleverd te krijgen. Voor panelen met een extra bewerking of welke langer zijn dan 3000mm geldt doorgaans 1 week extra levertijd. Met spoed panelen nodig of grote hoeveelheden bestellen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
GM design Facebook
FSC